Трикотажні сукні різних фасонів
Давно хочу придбати трикотажну сукню, але поки не можу визначитися з фасоном. Мені подобаються як класичні моделі, так і варіанти в рубчик. Хотілося б знайти розділ, де всі трикотажні варіанти зібрані окремо. Не дуже зручно переглядати весь каталог платтів, коли цікавить лише один тип тканини. Також хочу порівняти довжину і крій в межах однієї категорії. Фото для мене мають велике значення, бо без них складно оцінити посадку. Якщо хтось уже переглядав такий структурований каталог, підкажіть, де це зробити зручно.
10 Views

Коли я підбирала варіант для повсякденного гардероба, то заходила в підкатегорію, де зібрані трикотажні сукні. Було зручно, що всі моделі представлені в межах одного розділу. У каталозі є варіанти різної довжини та фасону, а також моделі в рубчик і з високим горлом. Фото кожної сукні дозволяють порівняти силует і деталі. Я переглянула кілька моделей поспіль, не переходячи до інших категорій. Такий формат дозволяє швидко оцінити асортимент саме трикотажних виробів. У підсумку вибір став більш структурованим і зрозумілим.